Promotie & Relatie

De afgelopen 10 jaar heb ik voor diverse (bevriende) relaties diverse promotie en relatiegeschenken mogen regelen. Vooral de boeken en kalenders was erg plezierig om te maken met mijn eigen landschapsfoto’s in combinatie met hun huisstijl.

Boeken

Voor diverse bedrijven heb ik een boek op maat gemaakt en uitgegeven. Een opmaak combinatie van uw en mijn huisstijl. U kunt zelf kiezen, alleen landschapsfoto’s of ook fotografie uitleg. Afname minimaal 50 stuks.

Kalenders

Iedereen gebruikt wel een kalender. Of het nu een verjaardagskalender is of een jaarkalender. Ik kan kalenders leveren in diverse formaten, uiteraard met mooie landschapsfoto’s. Afname minimaal 50 stuks.

Pennen

We gebruiken het dagelijks, een pen. Een mooie eenvoudige pen, klassiek en stijlvol. Bedrukt met uw logo of website. Ideaal om uit te delen. Hoort standaard in uw promotie assortiment. Afname minimaal 100 stuks.

Roll-up banners

Deze roll-up banners zijn uitermate geschikt voor beurzen, congressen en winkelpresentaties. Deze roll-up banner van 2 meter hoog bij 1 meter breed rolt op in een mooie cassette. Handig voor vervoer!

Powerbanks

Zit nooit meer met een lege batterij en zet tegelijkertijd je merk of bedrijf op de kaart met deze handige powerbank. Verkrijgbaar in diverse modellen, bedrukt met een logo. Afname minimaal 50 stuks.

Petten

Ideaal voor sportverenigingen, – clubs of sportieve bedrijfsuitjes. Maar natuurlijk ook leuk als weggever. Je kan deze petten bedrukken met een logo of een ander ontwerp. Afname minimaal 50 stuks.

Canvas

De Canvas prints worden geprint op spierwit polykatoen canvas van de hoogste kwaliteit. Dus geen goedkoop linnen! De printers printen in 12 kleuren. Dit geeft het beste en meest kleurechte resultaat. Zwart is ook écht zwart. Canvassen hebben geen kleurzwemen.

Wallpaper

Stel je voor, je favoriete kunstwerk levensgroot aan je muur. Dat kan met dit supersterke fotobehang. Het behang wordt geleverd samen met de juiste lijm. Het enige wat jij nog hoeft te doen is plakken…
Vliesbehang scheurt en krimpt niet daardoor schuif je makkelijk de banen op de juiste plek.

Neem contact op

Via dit formulier kunt u contact met mij opnemen.

13 + 15 =