Over mij

Zo, een paar woorden over mij…

Over mij

Ik ben Sander Poppe, een Nederlandse landschapsfotograaf die graag creatief bezig is. Ik hou van reizen, mijn passie, om de schoonheid van het landschap vast te leggen. Ik heb mezelf alles aangeleerd, ik ben dus een autodidact.

Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Zo heb ik al een aantal fotografie boeken uitgegeven. Tevens heb ik, hobbymatig, ook diverse projecten voor een aantal (bevriende) klanten uitgevoerd. Zo kunt u denken aan een website, flyers, visitekaartjes, promotie materiaal en meer. Tevens houd ik graag van tekenen en wandelen….

Ik ben diabeet (type 1) en ik heb regelmatig ruzie met gluten (allergie). Maar boven alles ben ik de troste vader van een zoon, die samen met mijn lieve vrouw ons gezinnetje vormt.

Mijn gezin, gezondheid en werk zijn het belangrijkst voor mij. Daarna pas mijn hobby’s. En dat wil ik graag zo houden 😉

 

Sander Poppe

Fotograaf

Designer

Familie

Diabeet

Christen

Reizen

Tekenaar

Schijver

Canvas

De Canvas prints worden geprint op spierwit polykatoen canvas van de hoogste kwaliteit. Dus geen goedkoop linnen! De printers printen in 12 kleuren. Dit geeft het beste en meest kleurechte resultaat. Zwart is ook écht zwart. Canvassen hebben geen kleurzwemen.

Wallpaper

Stel je voor, je favoriete kunstwerk levensgroot aan je muur. Dat kan met dit supersterke fotobehang. Het behang wordt geleverd samen met de juiste lijm. Het enige wat jij nog hoeft te doen is plakken…
Vliesbehang scheurt en krimpt niet daardoor schuif je makkelijk de banen op de juiste plek.

Neem contact op

Via dit formulier kunt u contact met mij opnemen.

9 + 15 =