Mijn shop

Hieronder kunt u een aantal van mijn producten zien die direct besteld kunnen worden. Ook staan er een aantal producten, zoals de relatiegeschenken, die in overleg gemaakt en geleverd kunnen worden.

DE ZUIDELIJKE EILANDEN

De eilanden van Zeeland en Zuid-Holland vormen samen De Zuidelijke Eilanden van Nederland. De mooiste locaties zijn gefotografeerd door landschapsfotograaf Sander Poppe en samen gebundeld in dit boek.

HET GROTE FILTERBOEK

Mooie landschapsfoto’s komen er niet vanzelf. Even naar de kust rijden, een foto maken en weer naar huis, dat is hoe veel mensen denken dat een mooie foto tot stand komt. Helaas is dit niet de realiteit…

PRINTS

Al mijn landschapsfoto’s zijn verkrijgbaar als print via Werk aan de Muur. Zij zijn mijn partner als het gaat om prints.

Hulp nodig? Klik hier.

TYPISCH NEDERLAND

Dit boek is speciaal gemaakt om te laten zien hoe mooi Nederland is. Ondanks dat Nederland wordt volgebouwd heeft het nog vele mooie plekjes. Deze plekjes wil ik graag met u delen.

RELATIEGESCHENK – BOEK

Voor diverse bedrijven heb ik een boek op maat gemaakt en uitgegeven. Een opmaak combinatie van uw en mijn huisstijl. U kunt zelf kiezen, alleen landschapsfoto’s of ook fotografie uitleg. Afname minimaal 50 stuks.

(RELATIE)GESCHENK – KALENDER

Iedereen gebruikt wel een kalender. Of het nu een verjaardagskalender is of een jaarkalender. Ik kan kalenders leveren in diverse formaten, uiteraard met mooie landschapsfoto’s. Afname minimaal 50 stuks.

Canvas

De Canvas prints worden geprint op spierwit polykatoen canvas van de hoogste kwaliteit. Dus geen goedkoop linnen! De printers printen in 12 kleuren. Dit geeft het beste en meest kleurechte resultaat. Zwart is ook écht zwart. Canvassen hebben geen kleurzwemen.

Wallpaper

Stel je voor, je favoriete kunstwerk levensgroot aan je muur. Dat kan met dit supersterke fotobehang. Het behang wordt geleverd samen met de juiste lijm. Het enige wat jij nog hoeft te doen is plakken…
Vliesbehang scheurt en krimpt niet daardoor schuif je makkelijk de banen op de juiste plek.

Neem contact op

Via dit formulier kunt u contact met mij opnemen.

8 + 13 =