Algemene Portfolio

Een kort overzicht van enkele marketinguitingen die ik afgelopen periode gedaan. De meest voorkomende heb ik op deze pagina uitgelicht. Een kleine greep van flyers, visitekaartjes en promotie materiaal.

Logo’s

Ieder bedrijf, stichting of club heeft een logo nodig. Het staat symbool waarvoor het bedrijf, stichting of club staat. Een logo bepaalt vaak al de huisstijl van een bedrijf, stichting of club. De kleuren, vormen en tekst bepalen de uitstraling en leggen de basis voor alle uitingen.

Visitekaartjes

Blijf in contact, deel je belangrijkste gegevens. Ondanks dat we in een digitaal tijdperk leveren blijft de papieren versie van een visitekaartje enorm populair. Deel je visitekaartje uit en mensen weten direct hoe ze contact met je kunnen opnemen.

Flyers

Flyers zijn de eenvoudigste, maar misschien ook wel meest effectieve, manier op je werk te promoten… Door een overzichtelijk flyer te maken en uit te delen, in je huisstijl, brengt je jouw bedrijf eenvoudig onder de aandacht van je doelgroep.

Website

De website is het uithangbord van uw bedrijf of stichting. Op een website staat wie u bent, wat u doet en nog veel meer. Tevens showt u hier uw (product) portfolio en contact gegevens. Dit alles in uw huisstijl gegoten zodat het herkenbaar wordt waar u voor staat.

Promotie & Relatie

We kennen het allemaal… beurzen… evenementen…. = Promotie & relatie materiaal. Wat is er nu handiger om een memoblok, pen of een sleutelhanger uit te delen tijdens een beurs of evenement. Een relatief goedkope manier van promotie.

Canvas

De Canvas prints worden geprint op spierwit polykatoen canvas van de hoogste kwaliteit. Dus geen goedkoop linnen! De printers printen in 12 kleuren. Dit geeft het beste en meest kleurechte resultaat. Zwart is ook écht zwart. Canvassen hebben geen kleurzwemen.

Wallpaper

Stel je voor, je favoriete kunstwerk levensgroot aan je muur. Dat kan met dit supersterke fotobehang. Het behang wordt geleverd samen met de juiste lijm. Het enige wat jij nog hoeft te doen is plakken…
Vliesbehang scheurt en krimpt niet daardoor schuif je makkelijk de banen op de juiste plek.

Neem contact op

Via dit formulier kunt u contact met mij opnemen.

9 + 6 =